TATTOO - OFF ЛАЗЕРНО ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ

Въпроси

Какво да очакваме след процедура


Първосигналното ни очакване след процедура е татуировката да е изчезнала или да се изтрила в някаква степен.!!!
"ДА-НО НЕ Е ТАКА"
Лазера не е магическа пръчка или молив с гума.
Това е процедура,която е съвкупност от физични и биологични процеси, завършваща с различен резултат , проличаващ след определено време.
Както казах , той зависи от редица фактори .
-цвят на кожата.
-вид на пигмента.
-дълбочина на внесения пигмент.
-здравословно състояние на пациента.
-индивидуалност на организма и функции в него.
Първоначално трябва да се очаква зачервяване на обработената зона , малко кръвонасядане наподобявашто охлузване и евентуална поява на мехур - (зависи от зоната и плътноста на кожата в този участък )
Учасътка първоначално побелява ,но в повечето случаи след 1-2 минути се зачервявя и възвръщта контраста си от пигмента.
Първото по осезаемо загубване на интензитета на пигмента можем  да очакваме едва след 30-я ден на интервенцията.
Следва падане от тоналнноста с течение на времето което е особенно активно от 20 - 90 ден.
 

 

Отговор на предполагаеми въпроси.

С нарастващото разпространение на татуировките в последните години, лекарите-дерматолози се срещат с все повече пациенти проявявайки желанието да премахнат своите направени по-рано и вече нежелани рисунки. Причините за това са много разнообразни: татуировката може да е била направена непрофесионално, да се промени неочаквано, може да се инфектират или импулсивното желание за правене на татуировка може да е отминало.
Тъй като при татуировките пигмента се инжектира дълбоко под кожата, старите методи на премахване (ексцизии, дермабразио, химичен пилинг и по-старите лазери) причиняваха неприемливи цикатрикси. Сега, новите лазери са по-меки, по-ефективни и по-щадящи към кожата, като склонноста им да предизвикват белези е сведена до минимум. Това ги прави средство на избор при премахването на татуировките.
Ако сте стигнали до кръстопът при решението си дали да премахнете своя татуировка, следващата информация може да бъде отлично въведение в процедурата на отстраняване и да ви помогне за по нататъшен избор.

  Какви са ползите от лазерното премахване на татуировки?
По време на премахването на татуировката, лазера се използва селективно, за да разруши тъканите, които носят пигмента на татуировката без да наврежда на околните тъкани. По този начин многократно се намаляват рисковете от образуване на белези. Лазерите притежават свойството да оперират със различна дължина на вълната и продължителност на импулса (времето за облъчване на кожата). В резултат различните типове лазерни лъчения се поемат по различен начин от различните пигменти. Така използващият лазера вече има възможността да прецезира комбинация от лазерни дължини в зависимост от различните цветове на татуировките и дълбочината на пигмента. След терапията кожата има по-естествен вид, но въпреки това някои изменения в цвета и повърхността не могат да бъдат избегнати.

 

Какво ще се случи при първоначалната консултация?

По време на вашата консултацията ще ви се обясни какво да очаквате от лазерната терапия. Ще ви бъдат разяснят различните възможни варианти, които са подходящи за вас, какво представляват те.
Вашият специалист ще изисква от вас да започнете с набавяне на подробна информация за вашата татуировка, от сорта на това какъв ви е цвета и общия вид на кожата като цяло. Размерът, вида, стила, цвета и локализацията на татуировката, както и цвета и структурата на вашата кожа ще определят вида лазер терапия. Вашият специалист също ще иска да узнае къде, кога и от кого е направен таттоо-са, защото тази информация може да повлияе върху метода на лечение.
Без да се колебаете задайте всички въпроси, които ви интересуват относно процедурата, помолете да видите снимки на направени процедури преди и след това. Така вие ще бъдете способни да вземето правилно информирано решение.

http://news.bnt.bg/bg/a/opasno-li-e-premakhvaneto-na-tatuirovkite

 

 

 

 

Кои татуировки подлежат на отстраняване?

Татуировки, перманентен грим, травматични татуировка. Повечето от тях са с лошо качество – боята е непрофесионална, нанесена дълбоко или прекалено повърхностно.  

Всички тези татуси могат да бъдат третирани индивидуално до постигане на желания резултат.

 

 

преводач

Bulgarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

Popular Videos

HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 2419
HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 1138
HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 526
You are here: Начало Полезно Въпроси