TATTOO - OFF ЛАЗЕРНО ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ

Методи на премахване на татуировка

 

МЕТОДИ

  Хирургично изрязване.

 

 След като козметичния хирург премахне татуираната област от кожата и зашие мястото с хирургически шевове. Хирургът трябва да присади кожа от друга част на тялото върху засегнатия район и по този начин да се ускори оздравяването, ако татуировката е твърде голяма.Оставя белег-скъпо лечение след това,за отстраняването им.

    Абразивно заличаване.

  Този метод за отстраняване на татуировката използва ротационен абразивен инструмент, който "изстъргва" чрез много малки абразивни частици слоевете от кожата върху които е татуировката.Оставя белег.

 

 

                                         "Маскиране" на татуировката.

Подобно на методът използван за направата на татуировката ,този метод включва инжектиране на пигмент в кожата, . Тя няма да изглежда напълно естествена поради липсата на полупрозрачност в използваните пигменти, но това е сравнително евтин метод, който не успява ефективно да заличи татуировката.Това е метод широко използван от татуистите за да поправят грешките си, но за съжаление в повечето от случайте се получава обратен резултат

                                                          Полуабразивен метод.

 

 По-стара техника за премахване на татуировки, полуабразивният метод е процес, в който се прилага солена вода върху татуираната кожа и се използва абразивно устройство върху нея. Въпреки че този метод работи ефективно за премахване на татуировки, процесът е болезнен и често води до образуване на белези. Полуабразивният метод трябва да се извършва от лицензирани професионалисти и то като последна мярка. Но да не забравяме че се намираме в 21-век.

 

преводач

Bulgarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

Popular Videos

HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 2411
HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 1137
HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 525
You are here: Начало Полезно Технологии Методи на премахване на татуировка