TATTOO - OFF ЛАЗЕРНО ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ

Техника и Специалисти

 

Тук искам да внеса малко яснота по въпроса за техниката и как тя влияе за качествено и сигурното отстраняване на татуировките.

Ако кажем ,че разполагаме с правилния тип лазер с оптималните настройки за всеки тип кожа като цвят и вид татуировка , тогава можем да сме сигурни ,че ефекта ще бъде  впечатляващ и сигурен.

В повечето клиники и кабинети на територията на гр.София се предлагат процедури за отстраняване на татуси с апаратура която е с не дотам профилирано предназначение , в частност става дума за комбинирани щирокообхватни лазерни апарати за лечения на стрий, петна ,акне , белези ,бенки ,епилация ,бръчки ,(ресърфейсинг) , фиброми и се стигне до лифтинг и какви ли не други манипулации които подлагат под съмнение качеството и безопастноста при третиране на татуировката.

Практиката при такъв вид процедури сочи ниско ефективното повлияване на лазера към рисунката както  и удължения (висок брой процедури) ,който от своя страна влияе на крайната сума по пълното отстраняване на татуса.

Според редица чужди специалисти в областта , процедурата трябва да бъде извършвана със специализиран лазер за премахване на татуировки , и то по определена програма плюс медикаменти за  за бързо възстановяване структурата и функциите на кожата след процедура.

За България това е едно  сравнително ново начинание.  Първите които  работят по него трябва да имат предвид , че  натрупания опит  с пациенти играе главна роля за ефекта от премахване на татуса  и правилното възстановяване на зоната.

Практиката и познанията във високите технологии  са особено важни за намиране  начин и ефективно елиминиране на болката в деликатните зони.

И все пак да не забравяме ,че машината си е машина и ролята на специалиста със стаж е ключово важна особенното когато задачата е по специфична и се изисква правилен подход към даден случай.

По лесно , сигурно и евтино ще излезе на човек ,ако потърси специализирани кабинети и специалисти с опит за премахване или корекция на своята татуировка.

Прегледайте и ютуб канала - youtube.com -https://www.youtube.com/user/MrTATTOOFF


 

 

 

преводач

Bulgarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

Popular Videos

HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 2411
HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 1137
HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 525
You are here: Начало Полезно Технологии Техника и Специалисти