TATTOO - OFF ЛАЗЕРНО ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ

Технологии

Техника и Специалисти

 

Тук искам да внеса малко яснота по въпроса за техниката и как тя влияе за качествено и сигурното отстраняване на татуировките.

Ако кажем ,че разполагаме с правилния тип лазер с оптималните настройки за всеки тип кожа като цвят и вид татуировка , тогава можем да сме сигурни ,че ефекта ще бъде  впечатляващ и сигурен.

В повечето клиники и кабинети на територията на гр.София се предлагат процедури за отстраняване на татуси с апаратура която е с не дотам профилирано предназначение , в частност става дума за комбинирани щирокообхватни лазерни апарати за лечения на стрий, петна ,акне , белези ,бенки ,епилация ,бръчки ,(ресърфейсинг) , фиброми и се стигне до лифтинг и какви ли не други манипулации които подлагат под съмнение качеството и безопастноста при третиране на татуировката.

Практиката при такъв вид процедури сочи ниско ефективното повлияване на лазера към рисунката както  и удължения (висок брой процедури) ,който от своя страна влияе на крайната сума по пълното отстраняване на татуса.

Според редица чужди специалисти в областта , процедурата трябва да бъде извършвана със специализиран лазер за премахване на татуировки , и то по определена програма плюс медикаменти за  за бързо възстановяване структурата и функциите на кожата след процедура.

За България това е едно  сравнително ново начинание.  Първите които  работят по него трябва да имат предвид , че  натрупания опит  с пациенти играе главна роля за ефекта от премахване на татуса  и правилното възстановяване на зоната.

Практиката и познанията във високите технологии  са особено важни за намиране  начин и ефективно елиминиране на болката в деликатните зони.

И все пак да не забравяме ,че машината си е машина и ролята на специалиста със стаж е ключово важна особенното когато задачата е по специфична и се изисква правилен подход към даден случай.

По лесно , сигурно и евтино ще излезе на човек ,ако потърси специализирани кабинети и специалисти с опит за премахване или корекция на своята татуировка.

Прегледайте и ютуб канала - youtube.com -https://www.youtube.com/user/MrTATTOOFF


 

 

 

Методи на премахване на татуировка

 

МЕТОДИ

  Хирургично изрязване.

 

 След като козметичния хирург премахне татуираната област от кожата и зашие мястото с хирургически шевове. Хирургът трябва да присади кожа от друга част на тялото върху засегнатия район и по този начин да се ускори оздравяването, ако татуировката е твърде голяма.Оставя белег-скъпо лечение след това,за отстраняването им.

    Абразивно заличаване.

  Този метод за отстраняване на татуировката използва ротационен абразивен инструмент, който "изстъргва" чрез много малки абразивни частици слоевете от кожата върху които е татуировката.Оставя белег.

 

 

                                         "Маскиране" на татуировката.

Подобно на методът използван за направата на татуировката ,този метод включва инжектиране на пигмент в кожата, . Тя няма да изглежда напълно естествена поради липсата на полупрозрачност в използваните пигменти, но това е сравнително евтин метод, който не успява ефективно да заличи татуировката.Това е метод широко използван от татуистите за да поправят грешките си, но за съжаление в повечето от случайте се получава обратен резултат

                                                          Полуабразивен метод.

 

 По-стара техника за премахване на татуировки, полуабразивният метод е процес, в който се прилага солена вода върху татуираната кожа и се използва абразивно устройство върху нея. Въпреки че този метод работи ефективно за премахване на татуировки, процесът е болезнен и често води до образуване на белези. Полуабразивният метод трябва да се извършва от лицензирани професионалисти и то като последна мярка. Но да не забравяме че се намираме в 21-век.

 

преводач

Bulgarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

Popular Videos

HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 2419
HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 1138
HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 526
You are here: Начало Полезно Технологии