TATTOO - OFF ЛАЗЕРНО ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ

Новости

ХОЛИВУДСКИ ТАТУИРОВКИ

 

Най новия хит сред звездите сега е да се правят (вечни ) , но временни по желание татуировки.Техниката на направа е същата , рисунката е същата с една единствена разлика ,че вместо стандартното мастило за татуиране се използва специално такова на което в даден момент във времето може да му се каже да изчезва , и то (ЗАВИНАГИ).

Това става само от една процедура с лазер .

Самия пигмент е затворен в полимерни капсули. Така цветът остава трайно. Микросверите са достатъчно малки по размер, за да бъдат инжектирани в кожата и попаднали в клетките под слоя в епидермиса  да образуват картинка..

Това са пигменти, които вече са одобрени за козметика и храни, но не са използвани за татуировки. Причината - те се абсорбират лесно от тялото и не оставят трайни белези.

Лазера разрушава полимерната обвивка, а пигментът бързо се абсорбира от организма

 Освен че според тестовете имат по-малък шанс да предизвикат алергии, новите бои имат допълнително предимство.(те са изцяло чисти и не канцерогенни)

Колко ще е хубаво да си сменяме татусите според сезона , настроението и ,най главното (МОДАТА).

Хубаво звучи ,но за голямо съжаление тук още не е възможно това .

Засега само някой специални студия в САЩ , предлагат тази услуга.

Ние работим по въпроса,и в скоро време може да се превърнем в Hollywood- tattoo и в София.

 

преводач

Bulgarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

Popular Videos

HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 2419
HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 1138
HDVS_CATEGORY: ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ
Views: 526
You are here: Начало Новости